At finde et sted at gøre dine investeringer

Investering kan være en vidunderlig måde at få mest muligt ud af dine penge støtter forskellige virksomheder og industrier, som du kender og stoler på. Desværre, investerer normalt kræver mere end blot et ønske om at købe og sælge andel af dine foretrukne aktier… medmindre du planlægger at købe alle dine aktier og andre investeringer direkte fra udstederne, skal du også bruge en mægler af en slags til at placere handel ordrer for dig og effektuere hvilken som helst købe eller sælge ordrer, som du måtte have. For at hjælpe dig med at finde den mægler, der bedst opfylder dine særlige behov, er her nogle ting at overveje, mens du søger for den rette investering mægler.

Overvejer dine muligheder

Der er en masse muligheder tilgængelige for dig, når de søger en mægler til investeringer, der skal gøre. Du bør overveje typerne investeringer, som du gerne vil gøre, uanset om du ønsker at gøre real-time handler eller at sætte grænser for handlerne (hvilket betyder, at mægleren automatisk køber eller sælger på dine vegne når en investering når en bestemt pris), og hvordan du ønsker at finansiere dine handler. Afhængigt af dine præferencer, kan du finde en række virkelige verden og online mæglere, der kan imødekomme dine behov.

Virkelige verden vs online

Hvis du ønsker at beskæftige sig med en virkelig person direkte og søger deres råd om forskellige investeringer, er der en god chance for at du ville være bedre stillet ved hjælp af en reel verden mægler. Du bør foretrækker at have en mere hands-on investeringserfaring som du kan spore dine egne investeringer og arrangere dine egne ordrer, så en online børsmægler sandsynligvis vil tjene dig bedre. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at huske, at der vil være yderligere omkostninger i forbindelse med dine investeringer.

Sammenligne transaktionsgebyrer

Mens man ser på dine investeringer mægler muligheder, er det vigtigt at se, hvor meget du vil blive opkrævet for dit fag og andre tjenester, som kan mægleren tilbyde. Selv online mæglere har transaktionsgebyrer, og de kan meget afhængig af den investeringsplan, som du vælger, og typerne transaktioner, som du gør. Disse gebyrer bør faktor i din beslutning, samt eventuelle begrænsninger, der kan have forskellige mæglere.

Realisere mægler begrænsninger

Tage sig tid til at undersøge hvad forskellige mæglere kan og ikke kan gøre, før du foretager din endelige beslutning. Mange online mæglere tilbyder ikke visse investeringsmuligheder (såsom margin handel), og der er fysiske mæglere, der tilbyder kun visse typer af brancher eller visse investeringsservice. Sørg for, at mægleren, at du overvejer tilbyder typerne af brancher og investeringsservice, som du ønsker, før du foretager din endelige beslutning om en specifik mægler.

At vælge din mægler

Når du har indsnævret listen over potentielle mæglere, bør du nøje overveje præcis hvad hvert broker har at tilbyde dig og hvor godt deres tilbud opfylder dine investeringsbehov. Hvis du ønsker hurtig og nem adgang til dine investeringer, kan du se mere omhyggeligt på online mæglere. Hvis du ønsker grundig og dybtgående analyse af potentielle investeringer, kan du se mere omhyggeligt på fysiske mæglere.

Sammenlign transaktionsgebyrer og tilbydes tjenester af alle de mæglere, som du overvejer, at bruge alle de tilgængelige oplysninger for at sikre, at den beslutning, som du endelig gøre er den rigtige for dig og dine finansielle behov.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.