Flere lande som Sydafrika

Hvis eleverne har adgang til enhederne, men ikke til internettet, er det vigtigt at overveje, lydbøger – lydbogreolen.dk – om apps på enheden skal køre uden en internetforbindelse. Med den gratis standard prøveversion af Audible Plus får du en måneds ubegrænset adgang til det nye Audible Originals-bibliotek. Hvis du har Sonos-højttalere, kan du lytte til gratis lydbøger af enhver forfatter takket være en ny integration med Libby-appen. Et andet alternativ til irriterende annoncer er at få et partnerskab med en virksomhed, der tilbyder en tjeneste, der kan integreres i din app. Der er en bred vifte af natur-inspirerede tema skabeloner til rådighed for dig gennem royalty-fri billedudbydere, som du kan bruge til at gøre dit websted mere tiltrækkende og mærkevarer til at tiltrække kunder, der omfavner den nye måde at gå grøn i deres virksomhed. Nogle af disse temaer kan fokusere på vand, grønne områder, solenergi, blomstermønstre, og ilt.

Jeg havde aldrig hørt om virksomheden før, så jeg klikkede på hjemmesiden for at se, hvad deres produkt var. For at se, hvad andre besætningsmedlemmer havde at sige klik her. Du kan lytte til hele den første historie, The Swamp Robber gratis ved at klikke her. Klik her for at bestille. Jeg anbefaler Narnia til dig, i hvilken rækkefølge du beslutter dig for at lytte. En anden stor en er Amazon Prime, da du har medlemskab (hvis ikke, er du velkommen til at drage fordel af deres 30-dages prøveversion). Digitale samlinger fylder så meget mindre fysisk, at de hurtigt bliver utroligt rodet. De er så meget mere end eventyrhistorier. Selvom historierne er fulde af sjov, mystik og eventyr, præsenterer de virkelig evangeliet for børn på en letforståeesk (og derefter model) måde.

Først da kan du have ro i sindet, reducere stress forbundet med lange road trips og faktisk have en god tid. Disse kan derefter tages ud for lange gåture eller drev, med lytteren sikkert i den viden, at lydbogen kan overlades til at køre sit løb, så de frit kan lytte uden at spekulere på, hvornår den næste temmelig pludselige stop kommer. Hans smil lyste op i hele huset, og det var alt, hvad jeg kunne gøre for ikke at sprænge grædende! I disse historier er nye veje, der tager dig til en rejse ind i en helt ny anden verden, som du frit kan udforske sammen med figurerne.

Selv om den målrettede aldersgruppe er fra omkring 6-12 år gammel, hele familien fra den yngste til de ældste lækkerier i at lytte til eventyr Bill, Poetry, Circus, Dragonfly, Big Jim, og Little Jim. Selv om hovedpersonerne er alle drenge og eventyr er en smule “drenget” de kan nydes af piger også. Bortset fra disse, er der andre, du kan Google for. Jeg kan huske, da jeg var en lille pige og havde en af disse bøger med kassettebånd, der bippede, da du skulle vende siden (Det var 101 Dalmations.) Mine børn har haft et par oplevelser med lydbøger; en lånt en, når jeg havde brug for at køre ærinder og havde ingen dvd’er med mig og en bog, vi lyttede til, da jeg ikke kunne finde det i noget andet format.