Gæld konsolidering fidus fordringer tilbagebetaling UnnecessaryDebt konsolidering fidus fordringer tilbagebetaling unødvendige

De fleste amerikanere har et problem med gæld; det faktum, at den gennemsnitlige husstand skylder næsten $10.000 på deres kreditkort gør det temmelig klart. Og med rente og minimum kreditkortbetalinger stiger, forbrugerne er at finde deres regninger sværere at betale hver måned. I de forløbne år, vil dem, der ikke kan betale deres regninger ofte ty til at indgive konkursbegæring.
Men sidste års konkurs misbrug og Consumer Protection Act gør indgive konkursbegæring vanskeligere og dyrere end nogensinde. Hvad er en person med en gældsproblem at gøre? Kredit rådgivning? Gæld konsolidering? Noget andet?
Ifølge et nyt selskab, der har udstedt pressemeddelelser, kan forbrugeren simpelthen gå væk fra hans eller hendes gæld. Det er rigtigt, gå bare væk uden at tilbagebetale. Detaljerne er vage, naturligvis, og vil ikke blive præciseret, indtil du faktisk betaler dem for deres tjenester. Men virksomheden, som skal forblive navnløs, hedder det, at amerikanske banklovgivning faktisk forbyde udlån af penge på interesse og at “flere amerikanske højesterets afgørelser” har støttet dette. Så de hævder, du behøver ikke at tilbagebetale fordi dine kreditorer ikke var lovligt tilladt at udstede kredit til dig i første omgang!
For et gebyr, selvfølgelig, vil dette selskab rådgive dig om, hvordan du kan gå væk fra din gæld uden at skulle betale en krone. Endnu mere utroligt, de lover også, at det ikke vil negativt påvirke din kredit rapport.
Højesteret har sandsynligvis haft masser at sige om lån og udlån gennem årene, men de har næsten helt sikkert ikke sagt at forbrugerne har ret til at vælge ikke at betale deres regninger, som er underlagt en juridisk kontrakt, som skyldneren har aftalt. Og kredit-bureauer vil helt sikkert behandle undladelse af at betale for denne ordning gælder ligesom enhver anden lejlighed, når nogen ikke betale – de vil markere det som en kriminalitet på skyldnerens kredit rapport.
Hvis det lyder for godt til at være sandt, det næsten helt sikkert er, og det gælder helt sikkert her. Der er ingen “juridiske hemmelighed” der vil give mulighed for en skyldner at simpelthen gå væk fra gæld uskadt. Og hvis du har en gældsproblem, den sidste ting du behøver at gøre med dine penge er at give det til nogen, der vil give dig dårlig rådgivning.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.