Forretningsplaner – hvad gør de?

Ok… så du har endelig nået Stadium i udviklingen af dit hjem virksomhed at komme i gang. Du har gjort forskningen, du har en slagplan og du er klar til at gå med undtagelse af en lille detalje… du har brug for penge. Om det kommer fra et lån eller fra investorer det gør ikke noget, men du har brug for en god dosis af frø penge til at sætte alle dine hårde arbejde og planlægning til handling. Men uanset hvem hører dine penge banen før de giver dig en skilling vil de vil se din forretningsplan.

Forretningsplanen – hvad er det?

En god måde at tænke på en forretningsplan er der har det er et dokument, der giver svar på spørgsmål type enhver, der kan yde finansiering vil gerne vide, om dit hjem business. Du vil ikke få uden for finansiering uden én, fordi folk giver dig midlerne vil insistere på en, fordi det hjælper dem til at vide, at du har gennemtænkt hvad du foreslår at gøre. En forretningsplan siger til dem… “Jeg har overvejet det fra alle vinkler, og her er hvad jeg er kommet med”.

Forretningsplanen – hvad vil det indeholde?

Hvad er dit produkt eller service? Dette er det første spørgsmål hver forretningsplan skal besvare. Du skal forklare klart, koncist sprog hvad i verden du planlægger at producere eller hvilken service du planlægger at give. Du vil også gerne fortælle, hvorfor du har valgt dette særlige produkt eller service.

Hvem er dine kunder? Når du har forklaret dit produkt eller service, er det næste skridt at identificere, hvem du planlægger at sælge dit produkt eller din service også og hvorfor. Demografi (alder, køn, sprog, land, stat eller by, indkomst, osv.) Du skal klart identificere dine kunder for at korrekt målrette din annoncering, emballage, prissætning, et.

Hvad der gør dig anderledes? Du skal identificere de “primære faktorer”, der vil gøre din virksomhed anderledes end andre virksomheder, du vil konkurrere med. Hvad niche er du fylde, de ikke er eller hvad har du tænkt at gøre for at udfylde en bestemt tomrum i markedet, som du har identificeret?

Hvad er dine udgifter? Din start-up udgifter omfatter udstyr, skal du inden du kan få up-and-running, mens dine daglige udgifter er udgifter til personale og forsyninger.

Følgende er et forenklet eksempel af forretningsplan

Dette en en forenklet og forkortet udgave af en forretningsplan. I den virkelige verden… hver enkelt af de følgende afsnit vil være 1-2 sider i længden. Når det er sagt… i de fleste tilfælde er det bedre at være så kortfattet som muligt. Kun tilføje oplysninger om din potentielle bagmænd bede om det. Det er en dårlig idé at gå for langt ned i detaljerne i din plan. Du forsøger ikke at forklare alt ned til n’te detalje, bare grundlæggende af forretnings- og hvorfor de bør give dig de penge du har brug for at starte den. Og altid fokus på profit.

Forplejning Plus

Virksomhed: virksomhed vil være en hjemme-baseret catering firma, der producerer luksus mad til særlige lejligheder som fødselsdage og bryllupper. Vi vil give en omfattende catering service, samtidig med speciale i høje ende tilpasset kager, som har en højere fortjenstmargen end andre fødevarer.

Målgruppe: Vores cateringbranchen vil være rettet mod middelklassen kunder, der ønsker en top-of-the-line catering men skal operere på et budget. Vores indledende markedsområde vil bestå af Mytown og de velhavende område af Theretown.

Nøglefaktorer: Vi vil kun bruge kommercielle grade ingredienser købt fra grossister og levere top kvalitetsdesign og service. Dette vil tillade os at give mad, der ser smager fantastisk, mens omkostningerne holdes så lavt som muligt.

Udgifter: Beause jeg vil bruge mit køkken og at lave mad selv, der er kun to reelle udgifter: køb af en industriel kvalitet mixer og derefter den daglige omkostning af forsyninger. Jeg har vedhæftet et suppliers’ brev notering priser. Vores forskning har vist, at denne leverandør tilbyder den bedste værdi for nystartede virksomheder.

Til wrap det op, skal du medtage en opdeling af begge forventede gevinst og tab pr. måned (i grafen form) for det første år i erhvervslivet. Vis engangs og daglige udgifter versus forventede overskud til at angive, hvordan du vil pay-off dine lån. Din forretningsplan bør vise dig at gøre nok af et overskud hver måned at leve på – hvis det ikke gør, så det kan betragtes som uigennemførlig.

Studere et par virkelige forretningsplaner

Den bedste måde at få en rigtig en fornemmelse for dos og nots en virksomheds planer er at finde virkelige planer, der allerede er godkendt og studere dem. Et godt sted at begynde er internettet. Når du har undersøgt et par, vil du få en bedre fornemmelse for hvor meget arbejde vil blive involveret i at lægge din forretningsplan sammen. Husk, indtil virksomheden eksisterer for alvor, forretningsplanen er det eneste værktøj du har at sælge potentielle bagmænd på hvor stor din virksomhed går for at være.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.